Tadaaaaa

Visst vart det snyggt! Passar mig så jäkla bra.


Blev jätte nöjd

Är äntligen hemma efter timmars hos min frisör, tur att dom har sköna stolar - So lovely. Trogen fika efter också med en vän så det tog ungefär 2,5 timmar med håret. Bild kommer senare.

Ska ta något mer att äta nu, folk tycker att jag ska ta vara på min underbara egenskap, den som gör att det nästan är omöjligt för mig att gå upp i vikt, hehe.


Beslutet är taget

Har äntligen bestämt mig...är fortfarande lite tveksam men om jag inte är nöjd ändrar jag det bara.
Det är då min hårfärg jag pratar om, det får bli MÖRKBRUN- OMG så inte jag. Men det är jäkligt snyggt, visade ju lite bilder på det för några dagar sen. Men i sommar då ska jag vara blond :)

Så i morgon ska jag till frisören så får ni se hur det blir sen.

Shopping i dag

Ska snart dra in till stan med min älskade vän Johanna, blir shopping och fika tror jag...ovanligt hehe. Fick pengar av min farfar i går för han är nämligen här på besök och då vore det ju synd om dom fick ligga i plånboken och skräpa.

Jag behöver linnen (det har ju blivigt vår), byxor och en mascara, sen vet jag att jag icke kommer hem med bara det. Av någon konstog anledning så behöver jag så sjukt mycket när jag går runt i affärer, någon som känner igen sig?


Inlägget som skulle upp i går

Lite seg i dag faktiskt, vaknade ganska tidigt i min egna säng (älskar det ibland) ät frukost med mamma och pappa och sedan gick jag till platsen som har varit hela dagens plats - Soffan. Är inte bakis eller så eftersom jag aldrig blir det kan bli lite seg bara men det kan man ju överleva. Vet faktiskt inte varför jag inte blir det, kan liksom dricka hur mycket som hellst.
Kom hem runt halv 4 i går, var egentligen inte planerat men det är inget jag ångrar. Det vart en kväll i nacka...tror jag om jag inte mins helt fel. Paniken uppstog bara när jag såg en skylt och det står "stockolm" och en pil till vänstar. Så om någon hade släppt mig där i ingenstanset så hade jag icke kommit hem (mobilen vart typ död).



Fest ikväll

Ska äntligen på fest va typ 2 veckor sen, så länge ska jag aldrig mer vänta(!!) Det är ju sjukt tråkigt att vara hemma. Sen fick jag lov idag också soo lovely <3 Så förutom att plugga ska jag festa (såklart) shoppa och njuta av mitt underbara liv.

På tal om skolan hade jag ett prov i Biologi i dag, lagom kul. Bra gick det iaf och tror jag får ett A i det...eller jag bör få ett A i det!


God morgon

Tre anledningar till att jag inte bloggar ofta:
-Jag har ett liv, med vänner, skola, shoping OSV.
-Jag sitter nästan aldrig vid datorn.
-Jag har varit lite sjuk de senaste dagarna, vilket jag typ aldrig blir men det kan ju ha med att jag går i för lite kläder hehe.


Nu iaf så ska jag fixa mig eftersom jag börjar 11:15 med språk och kom NU på att jag också hade ett prov i det, har haft så sjukt mycket prov och läxor denna vecka. Det blir väl oftast så veckan innan lov *SUCK*, det är ju u man är så sjukt tagad för lov så man tanker ju på typ inget annat.


Big brother

Blir det något big brother för er i kväll? Själv ska jag sitta bänkad 20:55 med chokladbollar och te, ni ska dock kanske skippa chokladbollarna för ni kan ju bli tjocka hehe. Förra året vart jag helt fast och missade nästan inget avsnitt alls, ska dock försöka att hålla mig lite undan så att jag kan plugga mer :)





Skor

Jag är en tjej i 17 års åldern, är 180cm lång och söker dig som är; varm, snygg, hög, användbar både till vardags och helg(ibland), som passar till allt och har max 2 cm klack. För när man är 180cm så stämmer oftast allt de in förutom den låga klacken *snyft*! Jag har massa med skor som jag ÄLSKAR men tyvärr kan jag inte använda dom eftersom dom har ca 10-12 cm klack och nästan ingen av mina väninnor använder klack.
Skorna får också gärna vara svarta och gå till knäna, tror jag måste böra designa mina egna skor ♥

Har en vän som tycker att jag ska skita i det där med min längd och bara köra på (hon är typ 165 hah) det är ju inte mitt fel att inte alla kan vara så snyggt lång som jag är. Hon tycker tom att när de andra också har klackar så ska jag ta i med extra höga typ 15 cm bara för att visa extra att jag är lång.



Inte för att dessa är så speciellt varma men snygga är dom!


Johanna och film

So my lovers, nu undrar nu säkert vad jag har haft för mig de senaste 24 timmarna utan er. Kan då säga att i går runt halv 8 drog jag hem till Johanna av olika orsaker, vi kollade lite på melon och sedan vart det roliga videos, när vi väl fått nog av det så kollade vi på Abduction. En film som är bra, inte den bästa jag sätt det är lite roliga saker ...eller mer saker som gör den dålig men bortsätt från det så skulle den vara jätte bra.

Kom nyss hem, fast än det tar mindre än 10 minuter att gå så gör jag verkligen allt för att komma på bussen som går nästan precis utanför min dörr. Det är 2 hållplatser och 2 minuters resväg = riktigt lat.

 


Lite sant kanske


Jag är dock inte så blyg i början...eller ibland men oftast inte :)
Annars så stämmer det faktiskt.


463 dagar

I dag är det bara 463 dagar kvar till mitt livs dag, mitt livs framtid. Gissa vad det är!? Joo JAG blir ju hela 18 år gammal. Känns ibland som om jag är äldre än det eftersom jag inte tänker så jätte mycket på åldern, det är ju bara en siffra och så att man kan ha koll på hur långt det är kvar tills man blir 18/20.
Sen är det bara 98 dagar kvar till jag blir 17, men vad händer egentligen då. När man blir 15 blir man byxmyndig(som ingen ändå håller) och får ta moppekort, när man blir 16 får man börja övningköra och köpa sprit+cigg i danmark (tror jag det va), sen från ingenstans - 17 en helt onödig ålder. Det är åldern man längtar!


Fredagen

God kväll.

...eller vad man säger, låter rätt gammalt. Strunt samma ikväll var det planerat att jag skulle gå på en fest i skolan, då bara mitt program men eftersom ingen i min klass skulle dit gå dit och inte någon av de andra jag känner från andra klasser heller. Har då inte planertat något annat så det får bli yttligare en hemma kväll men mammsen och systra mi.

Ska ta något att äta nu och sedan sätta på en film med en fredags-choklad.

Beslutsamhetsångest

Som vanligt vid val har jag jätte svårt att bestämma mig, något som faktiskt är ett problem. Undra om man kan gå i någon kurs eller något för att få bort det. I ISA finns det ju klubbar, kurser och grupper för allt och alla, jag tycker att det fattas sånt i sverige. Tillbaka till saken; denna gång handlar det om att jag inte vet om jag ska färga håret blont (som jag har nu) när utväxten kommer eller om jag ska  färga det mörkbrunt/svart. Sjukt jobbigt, för att få det mörk är ju inga problem men att få det ljust tar ju mycket längre tid, och att sitta i en frisörstol länge när man har lång rygg är inte det roligaste.

Kan ju fråga min frisör om vad han tycker men tänk om jag inte alls tycker så sen. Aja, undra om jag inte bara ska köra på en mörk färg och sedan se hur det blir för det är ju bara att ändra på det sen.




VS




Jag idag

Kan aldrig få nog av egopics :)





WTF SVT?

Kollade nyss om vad som fanns/gick på TV, har nämligen inget bättre för mig. Såg då detta program...MEN snälla säger jag bara, vem vill kolla på det? Tror inte ens att gamlingarna vill se det fast dom kommer från den tiden.
Det är då detta jag pratar om:



Jag tycker ändå att SVT har fått ganska många bra program de senaste åren, som de här äkta människor som går på söndagar. En riktigt bra-känns-inte-som-svensk-serie.

Horoskop och Metro

Hemma äntligen!

Eller för att vara ärlig så har jag varit hemma nån timme, slutade ju ämligen runt halv 1 i dag - Lovely!
Dagen har varit bra idag kände mig dock lite låg och vet inte varför, mitt horoskop säger ju att jag ska vara lite så i dag. Brukar vanligtvis inte läsa dom men den senaste tiden börjar jag tycka att det är rätt intresant.

Så ni tvillingar här kan ni läsa erat från metro.

Btw, hur f*n ska man egegtligen säga metro; meeetro eller mettro??!! Någon som vet?!

Lördag

Tja tja bitches!!
Ska snart i väg och äta med min vän Johanna, vet inte riktigt vad det blir men bra blir det iaf. Är riktigt sugen på att äta ute (även fast jag typ gör det varje dag) och pappa ska ha sportkväll här hemma och då orkar man ju inte vara här.

Senare i kväll är jag lite osäker vad som händer; antingen fortsätter jag kvällen med Johanna eller så drar jag ut med Kathalina om vi hittar något. Alla börjar bli snåla med hemmafester nu så ska snart börja med att försöka gå ut på krogen hehe.  Ska också hinna någon gång under dagen att möta en person så att jag kan köpa lite dricka för att ha när det händer något. Alltid skönt att ha hemma.


Inspration till våren och vintern

Det är inte någon jätte stor röd tråd men färg i vår/vinter med en snygg kavaj kan verkligen piffa upp en halvtråkig outfit ♥.






Dagens

God kväll gott folk. Tänkte egentligen festa i dag eftersom det är fredag men kände du att jag inte orkar med det i dag, och ja jag vet det låter verkligen inte som jag men är så sjukt trött. Så det får bli i morgon ist, ska vara hemma nu bara och ta det lugnt med mamsen men choklad och en bra film. Brukar vanligtvis inte göra sånt ensam med mamma eftersom...eller nä det håller jag för mig själv och mina vänner.


Dagens jag:


Nu drar jag igång på riktigt

Nä, nu jäklar ska jag börja blogga på riktigt. Bra va?! Har haft så sjukt mycket att göra de senaste dagarna så bloggen har fått ligga på hyllan men nu tar jag fram det igen och ska uppfylla min framtid: ska ju bli en av sverigen största bloggiska.

Monday morning

God morgon SVERIGE!

Sitter och lyssnar på Melanie Fiona - Monday morning, tyckte att det passar rätt bra hehe.



Har sen vecka denna vecka, vilket är riktigt skönt så börjar runt 12.30 varje dag. Älskar Jensen gymnasium, så till er som väljer gymnasium nu till våren så rekommenderar jag verkligen Jensen. Och om ni har som jag; fobi för skolmat och skolmatsalar så passar det ju perfekt eftersom vi får mat pengar varje dag, 45 :- sen får man ju lägga till runt 20 kr ibland men det är ju ingenting för bra och fräsch mat.

Nog pratat om hur bra min skola är för börjar få lite bråttom nu, och ska göra ganska mycket på 25 min.


Jag vill ha och jag ska ha

1: One piece!



2: iPad 2






God morgon

Eller ska man säga god?! Haha, ja det tycker jag. Jag mår toppen fast det blev lite alkohol i går men med min tur så blir jag ALDRIG bakis, det ända som händer är att jag blir lite extra seg men det kan jag leva med. Har hänt en gång att jag vaknade upp med en riktigt j*vlig huvudvärk men med tanke på att jag blev m********* så var det inte konsigt.

I dag blir det iaf inte mer planer än att plugga och bara ligga hemma framför TVn, sen kanske jag ska tränna lite också om jag känner för det sen. Har engelska som ska göras och även ganska mycket matte, tur att jag är så duktig i skolan så att det inte blir några problem hehe.


Snygg utan smink: oja!

Melodifestivalen med vänner

Så, om några minuter så visas de första från melodifestivalen 2012. Är inte direkt något stort fan men när man sitter med sina nära och kära med massa gottigheter så är det ju inte alls illa.

Kvällen kommer bli rätt lugn med vänner är några och cider + vin, lovely. Nu så är mobilen också fungerande ska nu fixa mig lite mer med mer smink för jag och tjejerna bestämde oss för att fixa oss hos ena tjej vännen vi är hos nu.


Hemmafest i går

God morgon mina kära läsare.

Kom nyss hem från att ha sovit hos en kille som jag känner halvt, det blev nämligen en "liten" hemmafest där. Börjar bli lite trött på hemmafester i bland, men eftersom jag bara är 16(17 om 111dagar) så får jag väl stå ut med det. Ska dock börja försöka komma in på klubbar när jag är 17 för med mitt humör, utseende, övertygande och att jag ser äldre ut kan det nog gå en då.

Min dator är död så mobilbloggar just nu och av någon dum anledning går det inte att kommentera när man gör det, ska nog maila Blogg.se om det så att det blir fixat.

Tyvärr så dog även min mobil i går så det vart inga bilder :( . Ganska typiskt mig att alla tekniksaker dör för mig men brukar iofs ha med mig laddare men glömde den, och eftersom jag alltid brukar ta med min laddare så gör ingen annan det.


Home

Är nu hemma efter en lååång dag i skolan, två lektioner och 2 h & 35 min. Så skönt älskar mina underbara fredagar. Efter skolan blev det en chai latte med Isabella (en vän) vilket var så lovely med tanke på att det är så kalt ute. Ibland köper jag bara en stor Chai latte för att värma mig med det och inte för att jag är speciellt sugen på det, det är ju iofs alltid gott. Så det blev alltså även dagens lunch, hehe. 

I kväll har jag faktiskt inte planerat något men det kommer väl som vanligt alltid upp något, känner mg dock kanska seg efter denna fullproppade vecka med mycket möten m.m. Fast jag är inte en person som struntar i en fest eller något liknande bara för att jag är lite seg. Det blir som det blir helt enkelt.




.














.















En dag i skolan


Ego?, självklart

Kanske va lite väl ego i min videoblogg om mitt underbara liv men ego ska man vara, right och ljuga ska man ju verkligen INTE göra! För jag älskar mitt liv och det borde jag verkligen göra. Så är det bara.


Första inlägget

I dag är dagen då jag äntligen börjar blogga.

Här berättar jag lite om vad den kommer handla om och lite sånt, men det står även i menyn till höger för er som inte har sätt det.

Berätta för era nära och kära om mig och min blogg och om du har blogg; blogga om mig så kommer ni självklart få någon belöning.



Pappa kom hem i slutet och därför blev det ett kort slut, hehe.

RSS 2.0