Sol och värme

Dagen i dag var riktigt behövande; lugn, rogivande och solig! Låter som att jag var på spa utomlands men icke, jag var bara ute i skogen med mammsen och pappsen och deras två vänner som jag har känt hela mitt liv. Sen hade jag ju min kära kamera som jag på riktigt blir lugn av. Den där solen och värmen också helt underbart, kändes som sommar så jag gick runt med linne, färg fick jag också. Kan det bli en bättre valborg? hihi ja, kanske men jag kände att det var precis det där jag behövde så nu är jag full av nya krafter och väldigt taggad för att plugga i morgon.


Valborg!

Det är ju valborg i dag, helt sjukt va tiden går fort. Jag fyller liksom år om 25 dagar nu (wiii). I dag ska jag inte fira och festa med några av mina vänner utan gå ut och grilla med familjen. Jag kanske ska på fest senare men tror inte det för att grilla är ju inte fel. Skulle vara roligare om det var med vännerna ist men de tycker det är för kallt...halå är vi i samma stad. Kolla ut liksom, känn på den vara luften som är ute- åå jag blir så glad av fint väder. Har aldrig brytt mig såhär mycket om vädret som jag gjort det här året och aldrig klagat så mycket på det heller. Tillbaka till saken, är expert på att börja prata om massa andra saker och på att prata överhuvudtaget hehe.

Nä men kameran följer självklart med så att ni också kan få delas med av min dag. Planen nu är att fixa mig lite, men problemet är: VAD SKA JAG HA PÅ MIG!!!?? I-landsproblem på hög nivå.


Blue dress

Älskade verkligen min outfit i går, så här får ni ännu en bild på den :)

Har bestämt mig för att jag nu ska köpa mer intressanta kläder, mer kläder med färg och massa olika stilar på kläder.


Eftersom jag har så varierad stil så vill jag ha MYCKET av varje. Nä men ena dagen kan jag ha finare stil, alltså lite klassik medan andra dagen kan jag ha lite slappare eller rockigare stil. Jag tycker det är tråkigt att ha samma varje dag.


"Det är inte mitt fel att dom är så korta..."

Pratade ju om att jag hade sätt jätte många snygga skor i går, när jag blir miljarder så kommer jag väl ha typ 1 miljon skor utan att överdriva hehe nä men så mycket älskar jag det. Om man har en halv bra outfit och sen kommer ett par riktigtit snygga skor in, kan det ju verkligen rädda outfiten och göra den unik och snygg.


Men det där med skor är verkligen svårt för mig och speciellt de senaste 2-3 åren då jag verkligen blev riktigt lång medan mina vänner slutade växa. Jag är nämligen 181-183 cm lång och har blivit sjukt stolt över det men lätt har det inte varit..tills nu då jag fullständigt ska skita i att jag inte "kan" ha höga klackar. Det är ju inte mitt fel att dom är så korta, och jag är ju ändå längre än dom så då spelar det ju ändå ingen roll om jag blir ännu längre. Så nu jäklar ska jag köra och köpa high heels.


Haha ett inlägg om skor och längd - givande!







Gårdagen

I går blev det ingen grillning men en mysig fika med min syster och mamma, gör nästan aldrig något med dom sådär så det var kul. Sen kollade jag också på skor, och jag såg sååå många fina så att jag skulle kunna köpa minst 10 par. Gjorde inte det eftersom jag var hungrig och bara ville ha något i magen. Ska handla ett par i morgon iaf och en super fin klänning.
Juste apropå det så måste jag ju fota mina kläder jag köpte i fredags.

Outfiten från i går:


Klänningen är ny :)


Grilla?

God morgon!

Nu är det lång ledigt, ca 5 dagar så lång vet jag inte men vi säger så man blir liksom gladare då. Så nu ska man verkligen göra mycket roliga sager som i dag är verkligen jätte fint väder så funderar på att gå ut och grilla eller något sånt, man ska ju passa på när det är fint väder här i sverige för man vet ju aldrig när man får det nästa gång.  Nä men någon dag den här ledigheten ska jag gå ut och grilla har jag bestämt, för det gör verkligen så att man får vår/sommar kännslor.




Tyckte att det passade in hehe.

Mina älskade vänner håller mig uppe

God eftermiddag mina älsklingar.

Ucsh va jag är sliten och trött på allt.
Även i dag hade jag nationelle i svenska, som i tisdags då det var läsförståelse, i dag var det skriftligt. Det gick väldigt bra, så klart hihi. Nä men det känndes jätte bra trotts...eller nä vill inte säga det här men det kommer säkert komma fram någon gång lite senare.


Sen är jag som jag skrev för ett dag sedan - trött på allt och sepeciellt sverige. Verkligen tur att jag har mina vänner annars hadde jag vä rymt härifrån och skitigt i skollan och allt. En av anledningarna är att jag har insätt en sak och något som jag aldig kommer förlåtta, något jag aldrig kommer acceptera. Men det som håller mig uppe är verkligen mina vänner, både nära och mindre nära vänner och sen att jag om några år inte bor här utan i Los angles ♥.



Puss på dom, er och mig!

Sko inspration


"Ledig" idag :)

Har äntligen fått tid för att blogga. Även fast jag var ledig i dag (suuper skönt) så har jag verkligen haft fullt upp; Vaknade upp och bestämde mig för att jag skulle ut och springa/powerwalka i ca en halvtimme så efter någon timme tog jag mig äntligen ut, och man måste säga att jag älskade det, Så det här ska jag verkligen fortsätta med, varje dag är planen.

Efter en timme hemma igen så skulle jag med mina föräldrar och handla eftersom jag skulle leta efter chai latte som man kan göra hemma men tyvärr så hade dom inte det så det fick bli massa annat gott hehe. Så får då handla chai latte "pulver" på espresso house, har en liten latte visp så då är det sen bara latte mjölken som fattas.


Tidning?

Jag fyller ju år snart, eller snart och snart men ändå. Hade då tänkt önska mig bl.a. en prenumeration på en tidning men grejen är den att jag inte vet vilken tidning jag vill ha. Det finns så många bra.

-Så till saken; jag undrar om ni vet någon bra, som har lite av allt inom skönhet, kändis och tips typ.


Spa/ansikts-behandling

Ska nu iväg på lite spa behandling, någon ansiktsmask och sen var det något annat nytt spännande som jag inte riktigt har full koll på. Jag lägger helt enkelt mitt förtroende på dem. Har gått dit två gånger förut och tjejen jag har gått hos är jätteduktig och man känner sig verkligen avslappnad, sen blir ansiktet som baby hy LOVELY.


Snart LA, snart

God morgon.

Vaknade upp och kände akut behov efter semester och ett varmt land/plats. Typ Miami skulle vara mer än välkomnat, ååå va jag skulle vilja åka till Miami har aldrig varit där och vill verkligen dit. Eller LA...behöver jag säga mer men där ska jag ju ändå bo i resten av mitt liv från jag är typ 19 så då behöver jag ju inte åka dit på semester.

Är så sjukt trött på det här vädret nu alltså. Är trött och irriterad på allt, nästan. Fastän jag jämt är så positiv och glad men jag har nu kommit till denna punkt i livet som jag behöver förändring. Den riktiga förändringen får jag väl vänta på tills jag flyttar till LA antar jag.

Titta, vem skulle inte vilja åka till Miami:







På bättre tankar

Som ni kanske märker har jag inte festar lika mycket den senaste månaden och det är för att jag har kommit på hur sjukt mycket kalorier alkohol innehåller...sen att levern blir skadad är väl skit samma, nä skoja men självklart ska jag inte sluta med festandet och alkoholen för det är Såå inte jag; att sluta bara för lite kalorier och en lever. Minska på det kan man iaf göra.
Måste spara mig till nästa år också, då jag blir 18 ÅR(!!). Då jäklar blir det ingen lugn stund när jag är med, inte för att det är det nu med då ska det vara ännu galnare och roligare. Längtar som bara den men det närmar sig ju.

Dock ska det bli sjukt kul och sjukt mycket fest nästa helg så då kör jag igen hehe.


A little bit of heaven

Såg en underbar film nyss, en riktig kännslo film den var så fin och rolig, det är en av mina nya favorit filmer. Rekommenderar verkligen att se den, är man en person som har lätt för att falla tårar så bör man ta med sig näsdukar för tom jag fick lite tårar i ögonen och jag gråter aldrig.



....SE DEN!!!

Sömn

God morgon!

Har varit vaken sen typ 8 men har fixat med lite saker nu på morgonen. 8 kanske känns överdrivet för er men jag behöver verkligen inte mycket sömn. Hörde faktiskt att det finns en viss procent av världens befolkning som på riktigt inte behöver lika mycket sömn som alla andra och jag LOVAR att jag är en av dem. För jag kan sova typ 6 timmar och känna mig sjukt utvilad. Bra va :)

I dag ska jag plugga lite som jag nämnde i går och sen tänkte jag gå och fixa mina naglar om jag får tid annars tar jag bara det någon annan gång, för fixas måste det.


Helgens planer

FREDAAAAG!!!

Riktigt skönt eftersom denna vecka har varit otroligt lång och jobbig. Inte kul. Men nu i helgen ska jag återhämta mitt goda humör med spa behandling, träning, shopping och plugg så härligt. Visst låter det frestande, de tre första kan ni väl hålla med om...eller?
Tänkte försöka hinna med att träffa någon vän också om jag hinner. Har egentligen inte lust att gå ut på hela helgen eftersom det ska vara grått på himlen men ut måste man ju för det blir inte bättre att sitta hemma och tråka.


Thursday

Ännu en lång dag och ännu en jobbig dag i skolan, vill vilket har sina bra sidor de också men eftersom jag måste plugga nu betyder det att det inte kommer bli lättare så måste därför se de bra sidorna med det.

Men en riktigt riktigt bra sak med denna dag är att Revenge kommer i dag, yeeey. Älskar verkligen den serien och stylisten måste verkligen vara jätte duktig för love the outfits.


Problemet löst

Äntligen funkar min dator igen och ingenting är borta för min dator säkerhets kopieras tydligen lite då och då som jag tydligen fixade förut. Bloggar ändå med min mobil nu också för set går lite segt vilket är förståeligt men det här funkar ju ändå.

Skulle ju som sagt gjort lite läxor nu som jag inte gjorde och som jag nu ångrar men min dator är faktiskt mycket viktigt, min lilla rosa bebis.
Sen skulle jag ha tränat också men det blev det inte häller.

Så de sakerna får jag göra i morgon helt enkelt.


Blir så irriterad!

Kommer hem och ska sätta på datorn som jag alltid gör när jag kommer hem, bara för att ha en på liksom. Tänker inte ner på det och går där ifrån MEN för ca en halv timme sedan för att blogga mm, då märker jag att det bara är helt svart på skärmen men den är på för det ser jag på själva påsättnings klappen. Hmm tänker jag då och eftersom jag redan tryckt på varnad tangent för att ibland så kommer den i vile läge och då måste man trycka någonstans iaf det har då inte hänt något så jag stänger av den igen och sen på den. Då kommer det upp någon dum skylt om att jag måste göra om datorn och att alla mina grejor förmodligen kommer försvinna :( Fattar ni vilken panik! Tur va är jag väldigt tekniskt av mig så jag kanske löser det nu.

Så ist för att plugga får jag helt enkelt fixa med det här.


Dagens val




Fin va, känndes vårig och skön. Dock var det lite klart när min biologi lärare helt plötslit fick för sig att vi skulle ha lektion UTE(!!)
Halåå, ser du inte att jag bara har en suuuper tunn skinjacka och ett dar shorts med inte alls tjocka strumpbyxor... Han såg tydlien inte det som något promblem. Men varmt och härligt vart det iaf i den härliga solen som vågade visa sig lite lite i dag.


Barnvakt

Vad hände i går då? Själv var jag barnvakt åt min kusin som är 6 år, skit gullig unge.
Vi gjorde pizza, spelade spel och tittade på tv. Sen fick ju jag såklart göra lite andra tråkigheter men det var värt det; 600 svenska riksdaler fick jag av min moster som jag tycker NÄSTAN är självklart man ska ställa upp på men man tackar ju inte nej hehe. Så då får de bli till en klänning eller något sånt, hittade nämligen en sjukt snygg för ca 2000.




Inlägget som skulle upp runt 9

God morgon!

Redan vaken undrar ni, nä men jag är en väldigt morgonpigg person och behöver inte allas mycket sömn så jag är en kvällsmänniska också :) Tänkte göra lite frukost nu, är super duper hungrig och behöver något i magen för sen ska jag plugga, sååå kul.








I like






Början av dagen

God eftermiddag.

I dag har jag faktiskt tränat lite; mage, armar och ben. Jag skulle också ha gått ut och springa men vädret sa nej till det så då vart det inget. Men i då blir det bara det i morgon. För jag har ju börjat med ett lite nyttgare liv, är tom chockad själv men det här ska gå nu.

Beach 2012 :)


Jag tränar ↑

Dagens Jag




Jag KANSKE behöver...

...städa och rensa bland mina kläder, eller hur hihi. En sak som jag snart aldrig mer kommer behöva göra själv, fast jag hatar när andra städar band MINA grejor - Ingentinng blir som man vill ha det.




Tvillingar



Stämmer lite på mig faktiskt, och för att vara ärlig så läser jag oftast min horoskop och tycker att det är jätte intressant.


Börjar dagen med lite gröt

God morgon!

Vaknade för ett tag sedan med hopp om bättre väder men icke får man det. Behöver verkligen resa, till någon varm plats med farmt vatten och en pol- detta skulle verkligen inte sitta helt fel nu och det är jag säkert inte ensam om. 

I dag har jag inte mycket planerat, förutom att göra lite läxor och äta min utsökta havregryns gröt, nyttit är det också.  



Vitt virkat

Outfit of today




Skit bra bildkvalite, i know!

Jag behöver nog skärpa mig

I dag åkte jag till stan för änu lite shopping, hehe. Det är är inte bra, det är inte bra att ha lov för mig, mitt bank kort kommer vara över arbetat. Det är också därför jag måste jobba...eller nä där var det inte riktigt sannt, jag måste skaffa jobb så att jag kan shoppa ännu mer :)

Ska ta kort på det nu så att jag kan lägga upp bilder på de sen.



Ni har väll inte missat det?

I går var det ju final i top model sverige, som ni vet. Jag var så tagad de sista tio minutarna innan det började, haha och vinnaren blev ju Alice, fina Alice som verkligen utveckldes och lärde sig av det jurin sa. Men jag hade blivigt lika glad oavsätt vem som vann eftersom båda var min favosar.



Ja och sjölvklart sägger vi GRATTIS!

Shopping och gårdagen

Kom nyss hem efter en liten shoppingrunda på stan med min vän Johanna. Skulle köpa ett linne men kom såklart hem med mycket mer saker men inte det linnet haha. Någon som känner igen sig ?!
Ska visa det senare.

Igår blev det fika med min moster och hennes familj, efter det mötte jag upp Johanna och vi gick hit och kollade på massa filmer och program. OPlanerat sov hon här eftersom vi skulle å shoppa lite dagen efter (idag).


Snart kan jag sjunga 17 år

Titta titta, jag fyller år snart. Jag blir snart 17. Jag har snart bara ett år kvar till 18. Dock känner jag mig äldre än 16 och det känns som att jag har varit 16 sjukt länge men mycket har det hänt och det har varit sjukt kul år det här året.

Jag har festat galet mycket, fått massa nya vänner, bestämt min framtid och vad jag verkligen KOMMER bli och vara sen har det väl hänt andra saker också.


Påskägg

Här är mitt lilla påskägg som jag fick i går, det är gigantiskt... nä men typ 30 cm stort. Måste ju äta upp mig lite. På bilderna så är dock typ hälften redan upptätit hehe. Efetr det här blir det iaf godis förbud för mig i en månad, har redan choklad och chai latte förbud till den 4e som är sjukt jobbigt men jag SKA klara det :)




Muuuums!

Men Glad påsk på er

Hade fullt upp i går och var hemma i max 30 min så får säga glad påsk nu ist, för bättre sent än aldrig. 
 
I fredags vart det då fest i tumba eller vart det var, jag hade såklart jätte kul med trevliga människor hamnade hemma hos en person och när jag kom hem var det bara att fixa sig för påsk träff hos några vänner till familjen, dock vart det inte någon påsk mat vilket jag inte grät floder över eftersom jag inte gillar sån mat. kom hem runt 12 och då kände jag mig helt slut + tröt så somnade nästan direkt.

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv utvilad, pigg och glad över livet.



Fredag

Som sagt blir det fredagsfest i dag eller långfredags fest för ikväll ska jag festa för Jesus också, jag som är sååå troende *host*.  Haha nä religion ska jag INTE gå in på för jag vet hur det kan bli med människor som inte kan acceptera att folk tycket och känner olika. Nåväl back to the party talk; det blir fest med min vän Kathis och några av hennes kompisar som jag träffat förut nån gång. Alltid kul med nya människor och bra vänner. Det är nämligen så att det flesta av mina party ställen har rest på semester eller inte får ha fest längre så då måste man ju söka nya. För n vet väl vad lov är till för?!


Dagens Outfit

Här är då dagens fina outfit. Älskar den, svart kavaj, svarta jeans och en bege blus.
Men snart ska jag byta om igen hehe, då det blir festkläder … undra vad jag ska ha på mig då?




Blev tv och sängen

Planen för ikväll vart som jag ville, la mig i sängen framför top model och desperate housewives, lovely <3 Så blev det "tyvärr" ingen läxa men det är iofs bara 4a tal i matte som ska göras och det kan väl inte vara så svårt när man är så smart som jag hihi. Men god natt på er gott folk för ska nämligen snart sova min prinsess sömn.


Jobba?

Efter en lång dag i skolan känner jag mig nu heeelt slut och vill bara lägga mig ner och titta på TV men har lite läxa så det går inte.

Efter skolan var jag nämligen på en arbeta intervju som lät väldigt spännande och dom lät jätte positiva om att jag skulle få börja så tror verkligen att jag får det. Om jag ens har tid med att jobba vill säga, har ju nämligen börjat träna nu så att jag ska få magmuskler och bra kondition. Yeeej. Ska bli jätte kul ... Nä men det där med jobbet får jag helt enkelt återkomma med när jag vet mer.


Tankar om saker

Ja, de senaste veckorna har varit jätte jobbiga och fullt upp. Det har hänt otroligt mycket, saker som abselut INTE fick hända, saker jag... Inte ångrar men inte som jag ville. Saker som jag kommer få leva med hela mitt liv spelade ingen roll vilket beslut jag tog så påverkar det mitt liv. Vist det här beslutet jag tog nu är förmodligen "lättare" i längden men då och nu känns det som att jag har dödat någon och det jobbigaste är väl att jag bara kan prata om det med typ 3 personer.

Aja nu ska jag inte tänka mer på det så jag ska väll gå och ta en shot och en super god cup cake som jag gjorde i går, choklad såklart hehe.


Sammanfattning av de senaste dagarna

KAOS!!!


Tänkte iaf dra igång med bloggandet igen och på allvar denna gång.


RSS 2.0