Min kropp säger ifrån?

Känner mig jätte seg den här helgen, vet inte varför men det är bara så. Såå tråkigt men min kropp säer väl ifrån eller något sånt. Sen har jag som sagt massor av läxor och prov som skall göras. Inte alls kul men jag får väl helt enkelt bita i det sura äpplet och göra det jag måste. Tur va så har jag sen vecka den som kommer, börjar alltså runt halv 1 varje dag - super skönt och behövs verkligen i min stressiga vardag.

Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng.
Puss och kram på er så hörs vi i morgon.

Dagens outfit



Ser typ sjuk ut men det är ljuset osv.

Ps. ser ni tränings sakerna, det är några av mina grejer jag har här hemma.

Photo talk

Tänkte att jag skulle ut och fota lite nu, när våren är här men om man kollar ut så ser man ju att det inte är något bra foto väder. Fota är nämligen ett stort intresse jag har, något ni kanske inte visste om. Så vår fotandet får bli någon annan dag. Så gillar alltså att både stå framför och bakom kameran. 
Apropå att stå framför kameran så är mitt mål denna månad att söka minst 1 modell jobb/agentur. För modell har jag varit en gång då jag var hårmodell och då var det inte ens jag som sökte utan dom gick fram till mig :D.
Så jag har ju iaf ganska stora chanser.  

Jag, min fina kamera och min dator:



SPRUTA!!!??

Är nu på väg hem, med en Chai latte i handen...som vanligt tidiga veckor hehe. Killen som jobbar där känner tom igen mig nu, han märkte nämligen att jag hade färgat mitt hår, då är man där mycket.

När jag kommer hem ska jag till ett vist ställe för att ta en viss spruta, säger Inge mer om det än så länge. Det får vara en lite hemlis.

Nä men vi hörs senare så bjuder jag på min lovely bild på min Chai latte från espresso house:


Onsdag med träning

Det är nu bara ca 4veckor kvar till lov (igen). Längtar super mycket då jag bara kan ta det "lugnt" och festa galet, hinner ju knappt det med de 100 läxor och prov jag har de kommande veckorna.

Idag kom jag hem ganska sent men när jag väl kom hem så tränade jag lite och kom nyss ut från duschen. Så blev lite piggare känns nämligen som hela veckans energi tog slut i dag men 8 timmars skola + idrott + träning men bra känns det iaf att ha fått något gjort i dag.


Skola

Sitter nu och pluggar matte som jag borde tänkt på mycket tidigare... Men bättre sent en aldrig. Sen blir det att skriva biologi som ska vara klart i morgon då jag och en annan från klassen ska ha redovisning och genteknik (??!). Som ni förstår så har jag en hel del att göra de kommande dagarna, ucsh på läxor. Men snart tar jag studenten och då blir det minst ett års vila från att plugga till en ända sak!

Här är jag idag:


Sluta tidigt och Chai latte.

Det blev en kort dag i dag då jag hade prov sista lektionen (i kemi). Eftersom jag är så smart tog det minde än en halvtimme för mig så fick sluta nu, en timme tidigare. Väntar nu på en vän - Isabella som jag åker hem med, men innan det ska vi till espresso house för dagens lunch; Chai latte, som vanligt tidiga veckor hehe. Nyttigt och bra :)


Träning

Vad har hänt idag då i mitt liv undrar ni! Tyvärr har det inte hänt någonting. Så städade mitt rum lite, pluggade och sen tränade jag. Har ju börjat träna nu mycket så ska träna 4 dagar och sen vila osv och en av dom 4 ska jag ut och jogga. Fast det där med joggandet är jag lite tveksam till om jag kommer göra regelbundet men jag ska göra allt för att göra det. Beach 2012, och sen tycker jag att man känns mycket fräschare och piggare när man är väl tränad/tränar.


De bästa låtarna från...

Melodifestivalen som är i final tycker jag är:
 
Absolut - Loreen – Euphoria - Single Version, Molly Sandén – Why Am I Crying, sen David Lindgren – Shout it Out och sen tycker jag Danny Saucedo – Amazing har ett riktigt bra nummer, dock är inte låten bland dom bästa.









Det här med melodifestivalen

Nu sitter väl antagligen 90% av sveriges befolkning och kollar på melodifestivalen vilket jag förstår eftersom det är en del av den svenska traditionen och det är en stor folk fest. Jag tycker att det är kul, dock så röstar jag inte och kollar inte på varje deltävling, tror att jag har sätt max 2 men finalen tycker jag man ska se för att ens förstå vad svensk media kommer skriva om den kommande månaden och som de gjort sen 2012 började.


Sitter nu med min familj och kollar, var inte riktigt som planerat. Skulle egentligen till min vän Bea i dag men hon är inte hemma nu ytan hos sin boyfriend så då fick jag helt enkelt stanna hemma i soffan... (alla är ju nämligen bara hemma och kollar melodifestivalen iaf).



Give me place

Jag blir galen på alla snorungar som bloggar på blogg.se och som nu tror att dom är "storbloggare" för att dom hamnar på första sidans mest aktiva osv. Den ända anledningen till att dom hamnar där är att:
  1. Dom bloggar 20 gånger om dagen och skriver ca 2 rader i varje inlägg.
  2. Dom kommenterar 2000 andra bloggar om dagen och skriver: "fin blogg".
  3. Dom länkar sin blogg ÖVERALLT, tex på facebook som om egentligen inte ens borde få ha.

Så go away from blogg världen NU så att min blogg kan få synas, för jag har många läsare, bloggar om intressanta saker och ni ÄLSKAR mig!



PÖSS!!!


Dagen

Ännu en dag då jag kommer hem sent efter en "lång" dag i skolan. Satte mig ner NU och kan NU äntligen ta det lugnt.

Dagen började med att jag tränade lite hemma, med hantlar och mycket mage. Sen åkte jag in till söder och åt lunch med några från klassen, efter mina två lektioner i skolan möte jag min syster för att köpa presenter till pappa (han fyller nämligen år i morgon) det blev bland annat ett hammarby skal till hans iphone m.m. Två och en halv timme senare åker jag hem med trötta ben och då ska jag äta maten som mamma har gjort medan jag letar fram en mobil som en vän skulle låna. Går då sedan och möter upp honom och lämna mobilen och nu sitter jag här.

Ska ta bild nu på mitt nya, korta hår...

God natt

Dagen idag har inte varit någon speciell. Jag gick först till skolan som vanligt eftersom jag år en duktig flicka, efter det gick jag till frisören för klippning, känns nu jätte kort men som tur så växer mitt hår jätte fort, yeeey. Så för er kanske det då är en speciell dag men i icke för mig hehe. Det som va speciellt var efter då jag märkte att mitt hår var mycket, mycket kortare som sagt.

Kom då hem ganska sent eftersom jag slutade 17:00 men om det är värt det? Eeeeh jaaa. Det blev iaf ett packet nudlar typ nu som middag så ska väll sova nu så att jag kan gå upp så tidigt jag behöver. Ska nämligen köpa present till pappa i morgon innan skolan är planen.


I'm back

Tänkte nu svara på lite frågor, vet att folk tolkar saker så ofta och mycket och egentligen är väll inte det mitt fel (??)

-Jag festar inte varje ledig dag, det händer väll den mesta lediga tiden men INTE hela tiden. Jag kan göra andra saker och ha riktigt kul ändå. Sen betyder det heller inte att jag jämt dricker mig super full så att jag inte kommer ihåg ett skit dagen efter, visst händer det och kanske mer än andra. Det är för att jag gillar att köra fullt ut och så tycker jag det är kul.

-Jag är INTE taskig eller otrevlig, jag är bara en person som säger vad jag tycker och ibland kanske sanningen svider men vissa måste få höra det och då är ju jag bara snäll som säger som det är.


Jobb?

För att vara ärlig så vill jag jobba (!!). Pappa tycker det är lite onödigt eftersom jag får pengar från han om det är något för studie bidraget är ju inget att hänga i julgranen direkt, räcker ju typ till 1/5 väska...vilket inte ens går att köpa. Men jag känner iaf att jag vill jobba så att jag får erfarenhet och att TJÄNA sina egna pengar är väll en riktigt skön känsla. För att leva på pappas pengar kan jag ju icke göra hela livet även fast det skulle duga men ordet duga duger långt ifrån för mig. Jag ska ha det perfekt och om jag inte har det de så fixar jag det perfekt.

Nä men iaf att jobba i någon butik eller café skulle nog passa mig bra. Så spelar ingen roll vad pappa säger jag vill börja jobba och då ska jag det, man kan ju också träffa massa nya vänner och se folk hela dagarna vilket jag älskar.






No makeup but still gorgeous

God morgon!

Vaknade upp med en söt Johanna bredvid mig, dock så vaknade hon typ 5 timmar efter mig eftersom hon behöver 13 timmas sömn och jag typ 5. Åt iaf då frukost, dock inte tillräckligt för jag håller på att dör just nu, orkade nämligen inte göra mer.

Här är jag UTAN smink.



Jag idag



Nya skor

'
Hmm dom är mycket snyggare i verkligen...






God morgon

Vaknade upp och ser att solen skiner sådär underbart. Eftersom det är så fint väder ute idag så är dagens  plan att gå en promenad med Johanna. Ska nog ta med mig min älskade kamera, eller vad tycker ni...hmm.
Bara det att den är ju så sjukt stor och tung, annars har jag ju bara min iPhone så kan jag instagrama lite också.
Juste köpte lite skor i går så ska ladda upp bilderna på dom nu så får ni se dom i nästa inlägg.


Bild från några veckor sedan, med mitt gamla hår. 


5 saker om mig

- Jag har ALDRIG brytt mig om vad andra ska/kommer tycka i mina val (det betyder inte att jag är egoistisk).

- Jag är beroende av att ha folk runt omkring mig.

- Jag tycker att jag är jäkligt snygg, för det är jag.

- Jag är mörkrädd och somnar helst till TVn.

- Jag vill flytta hemifrån med mina underbara vänner.


Veckans Shopping





Ett par tights med snygga detaljer.

RSS 2.0