Solig och kort dag

Är redan på väg hem, fick sluta 30 minuter tidigare från min sista lektion och det uppskattas verkligen dagar som dessa då man bara vill vara ute. Så är det oftast såhär i slutet på terminen. När jag kommer hem ska jag sola och plugga, samtidigt då får man ju en liten roligare stämning av själva pluggandet som inte alltid är så kul.

Senare kanske jag ska åka och handla en klänning som jag ska ha i morgon då jag fyller år som sagt, men får se hur det blir med det, eller rättare sagt: vädret bestämmer den saken.


Onsdag 23 maj 2012

Dagen har gått åt prov, tv och planering av fredag.

Eftersom jag går naturvetenskap hade jag mitt mattenationella i dag. Från 9-14 med en timmes rast i mitten. Det gick väldigt bra och hoppas också att min lärare tycker det, för jag är värd bra betyg tycker jag. Eller alla är det, alla som verkligen försöker.

Jag fyller 17 år på fredag, känns i och för sig inte som någon stor grej att fylla just 17 men bättre det än inget hehe. Vad jag vet nu ska det vara min familj och min moster med hennes familj. Tror jag har sagt det förut, men jag älskar att planera/ gå på festligheter dvs bröllop, födelsedagar, dop mm. Jag gillar även att ta kort så jag kan fixa allt *smile*!


En fantastisk dag!

God Tisdag!

Vaknade upp och solen sken, bara det blir man som svensk jätte glad av. Sen är det ju en fantastisk dag av en annan anledning också...ESTELLES DOP DAG! Älskar verkligen monarki, något ni kanske inte visste om hehe.
    Skyndade mig hem från skolan, satte på svt 1 och slängde mig i soffan för att sitta där till kl 14 då programmet slutade. Ååå jag blir så glad när det händer roliga saker jag bryr mig om (vem blir det inte) och monarki älskar jag ju så det här precis som bröllopet glädjer mig i veckor. Jag var faktiskt vid slottet när de gifte sig. 




Bild: Kungahuset.se


Antingen eller...

Har lite smått tråkigt så hittade lite antingen eller frågor.

plugga - jobba: Jobba, eftersom jag skulle jobba med något riktigt, riktigt kul,

choklad - vanilj: Ha, behöver jag ens svara på det - Choklad såklart!

ful & lycklig - snygg & olycklig: Hmm jag tror man blir lyckligare om man är snygg..

lyx - budget: Lyx!

skidsemester - solsemester: Älskar båda men i en längre tid så väljer jag självklart solsemester.

stökigt - organiserat: Inte för organiserat.

bio - teater: Älskar bio.

silikonbröst - fettsugning: Silikonbröst!

känd för skönhet - känd för intelligens: Varför inte båda?!

Desperate housewives - Sex & the city: Det går verkligen inte att välja.

kaffe - te: Teee.

string - hotpants: String.

förrätt - efterrätt: Efterrätt.

anorexi - fetma: Inget av de skulle någonsin hända mig. Jag inte kan leva utan gosaker och jag har jätte, jätte svårt att gå upp i vikt.

kärlek utan sex - sex utan kärlek: Haha gör slut!

brun utan sol - solarium: Solarium. 

familj - vänner: Vänner.



Ny vecka i morgon

Inge bra bloggande i dag. Har haft ganska mycket att göra i dag och tyvärr inte prioriterat det i dag. I morgon ska det bli bättre och har redan tänkt ut några inlägg, bl.a. hade jag tänkt att visa mitt nya rum (om jag städat klar då hehe).

Har lite sovmorgon i morgon också, super skönt efter en lång helg dock slutar jag mycket mycket senare. Apropå helg så fyller jag år på FREDAG(!!). Vet dock inte om jag ska ha fest/tjejmiddag eller inte, känns som jag måste bestämma det i typ morgon och har fortfarande inte pratat med mina föredrar om det ups!


Söndag

Söndag i dag och skulle egentligen ha gjort massa saker tills nu men så kom det 3 bra filmer nu på morgoen så det fick vänta. Måste dock göra det nu och det är saker jag verkligen måste gör *suck*! Senare ska jag också boka frisör tid det är ju mycket mycket roligare. Planen är att göra många ljusa slingor men ändå så att det ser naturligt ut. 

Typ såhär:
Lauren Conrad
 

The new design...


Desigen

I onsdags skulle min nya design upp men tydligen hade datorn till tjejen som fixar designen gått sönder eller något sånt så min design försvann. Orkade då inte vänta på den igen så började med en nu på egen hand. Den blir klar i dag tror jag men annars i morgon på dagen.
Så nu vet ni hur det ligger till.

Sommaren 2012

Några måsten till sommaren enligt mig. Jag har redan några liknande kläder.














Grönan

Hann tyvärr inte blogga i går men får ta det idag i stället.

I går var jag på Grönan hela dagen, från att det öppnade till ca 20.30. Det var jättekul (som vanligt) åker att förutom insane, där går gränsen men någon gång måste jag åka den. Dock åkte jag inte allt ändå eftersom de jag åkte med inte ville åka allt. Min mobil var också död hala tiden så det blev nästan inga bilder. Typiskt mig :( Så då har man varit där för premiären i år och det ska bli mycket mer gånger för nu, till skillnad på något år sedan vågar jag åka det mesta. Fattar inte hur jag inte kunde göra det förut.


17 maj

Min dag ♥

Började med att jag vaknade runt halv 10 solen sken och jag var glad, kan man börja dagen bättre? Bestämde senare att jag skulle möta upp min vän Johanna för en glass i solen. Efter "några" timmar blev det till slut en glass och en vän vid min sida. Hon kom sedan på den fantastiska ideen att vi skulle grilla. Mumms va gott, fast än vi vi aldrig använt en engångsgrill så löste vi det galant. Nu är vi hos mig och kollar massor av filmer.


 

Kortledigt igen

God morgon!


Om några timmar har jag lite ledigt igen hehe älskar våren med alla dessa små lov. Planen var att jag skulle ta en kryssning eller en liten resa med 2 vänner men en av dem kunde inte så då tar vi det någon annan gång helt enkelt. Så i elgen får jag ägna mig åt att planera min födelsedag, fest eller inte fest och hur´jag ska ha det när vissa av släckten kommer. Älskar verkligen att planera fester m.m. Mitt framtida jobb kanske hehe?


Efter min underbara frukost som består av havregrynsgröt, linfrön och vatten (mums) ska jag fixa mig för dagen, har lite brottom som vanligt men det löser sig alltid tillslut så det gör det väl nu med.





Tisdag

Tisdag idag, redan. Snart är jag 17 och är snart vuxen även fast jag känner mig vuxen redan nu men då är jag det på papper. Så när jag väl fyller 18 ska jag skaffa ev tatuering, gå ut på krogen såklart och skönhetsoperera mig hehe sen bara leva livet och skita fullständigt i vad alla andra vuxna säger, nä skoja bara.

Tisdag kl 21 menas med Desperate housewives *happy*. Bara 3 avsnitt kvar OMG!!!


Ang. UNICEF inlägget

Fick någon kommentar om att jag lade upp inlägget om UNICEF bara för att de flesta gör det och för att leka bra, VA?! Hur tänker du nu? Du känner inte mig och varför skulle jag göra det med den anledningen? Jag bryr mig sjukt mycket om hur folk mår och när olika delar av världen blir utsatta, mår dåligt för det och om några år har jag bestämt att jag ska jobba som volontär för utsatta barn eller något liknande. Hinner tyvärr inte berätta mer om det här eftersom jag ska sova nu men jag bryr mig på riktigt, lite för mycket tom och jag skänker 100 kr i månaden till barn som har det svårt.


Jag är som en änge.

Jag som ängel:


14 maj

Ny vecka, ny tag, nya mål. Mitt mål denna vecka är att inte vara så negativ. Även fast jag är väldigt, väldigt posetiv och ser bra saker i det mesta så kan jag gnälla lite mycke vissa dagar så dessa dagar ska bart. För hur kul är det att vara med någon som gnäller, inte alls kul. Det finns ett bra citat jag såg på en bild: Be that person you want to know och det stämmer verkligen.

Från onsdag är jag ledig, vilket de flesta är. Så då blir det nästan 5 dagars lov. Riktigt härligt. Har dock två prov i skolan tills dess så det är ju mindre kul men om man eftersom jag kan allt man behöver kunna så är det inga problem.




Äntligen klar *pust*

Hereguud vilken dag. Ska nog aldrig mer göra om detta, men jag tycker att det är ganska kul ändå - Speciellt när jag ser ett bra resultat (typ 9 timmar senare). Ska visa bilder på det senare men jag har tyvärr inte  städat klart, det är fullt med grejor i sängen. Så som belöning för i dag sitter jag nu med ett underbart te och big brother.



Denna bild tog jag för någon dag sedan, tyckte den blev rätt häftig.

För lite plats för mina kläder?

God morgon.


I går tog det verkligen hela dagen för att bara städa mitt rum, helt sjukt. Hade så otroligt mycket kläder på golvet, stolar m.m, runt 100 kläder utan att överdriva. Mamma blev inte så glad när jag kom med en del till tvättkorgen hehe med det är sånt hon får ta.

I dag ska jag göra om lite för som sagt har jag tröttnat på hur jag har det nu sen ska jag åka och köpa något jag kan hänga en del kläder på. För det jag har nu räcker tydligen inte, vilket är en stor byrå och en klädställning (typ en sån som finns i affärer). Sen behöver jag också något jag kan ställa mina skor på...och mina väskor. Som jag sagt: Jag behöver en walk in closet helt enkelt!




Planer

God morgon!

Känner mig såhär onödig nu när jag har slösat bort min förmiddag åt att kolla på film. Å andra sidan var filmen bra och peppande. Nu ska jag städa hela mitt rum eftersom jag ska göra en liten makeover i morgon, har nämligen tröttnat på hur jag har det nu även fast jag nästan aldrig är hemma (känns det som). Så det är vad jag ska ägna mig åt hela helgen och plugga som sagt. Kul va?! Eller inte. Men det behövs så det är bara bita i det sura äpplet så får jag handla min klänning på måndag.



Sen vill jag ha en gigantisk walk in clothet men det får jag bara om några år.

Denna tjej är verkligen duktig.

Någon dag förra veckan visade min syster mig denna tjej och hennes smink videos, hon är en makeup artist från...asien. Är lite avis att inte jag kan sminka sådär men har bestämt mig att jag ska sminka mig mer och finare nu så får väl kolla massor av smink videos på internet.

Här sminkar hon sig som Angelina Jolie.


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)



UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten 
© UNICEF/Asselin
UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten

Fredag 11/5

God dag!


Det är nu bara 2 VECKOR kvar tills jag fyller år, längtar så mycket. Varför vet jag inte men jag gillar att fylla år, jag känner mig super extra glad och en underbar känsla, I just love it!


Det är helg nu också vilket är skönt eftersom jag har känt mig tröt de 3 senaste dagarna, vaknar 20 över 5 varje dag så det kanske inte är så konstigt. Så i helgen ska jag fokusera på att sova och plugga för nu den sista tiden ska jag verkligen kämpa med skolan och plugga mycket så att jag verkligen visar vad jag ska får. Tänkte också åka in till stan i morgon för att köpa en jättefin klänning och lite smink.



5 saker om mig...

...som ni förmodligen inte visste.

- Jag gillar verkligen inte grönsaker eller frukter (eller ju skivade äpplen).

- Jag kollar extremt mycket på TV.

- Jag har blandad stil när det gäller det mesta; kläder, musik, filmer m.m.

- Jag får 200 gram choklad varje fredag av mina föräldrar och har fått det så länge jag minns även när jag inte är hemma. Äter inte så mycket godis och läsk och sånt så det är inte mycket.

- Johanna, en av mina bästa vänner har jag känt sen hon var 3 veckor.

Va onyttig jag verkar vara men det är inte så. Jag rör mycket på mig och äter inte mycket onyttigt sen har jag bra förbränning, så jag förblir smal och frisk.






Seriöst med bloggandet

Vad hände med det fina vädret i dag?! Hade dessutom idrott så fick vara ute i regnet i 1 ½ timme. Tur att jag inte tycker att regn är så farligt, när det är varmt ute. Kom hem runt halv 6 i dag och var tvungen att ringa lite samtal, boka möte och sen planerade jag lite saker med bloggen för nu ska det bli seriöst. På onsdag(om en vecka) kommer den nya designen upp exciting, right.


Desigen gör en super gullig tjej och jag tillsammans eftersom jag vill ha den på ett visst sätt så hoppas den blir som jag tänkt det. Desigenen gör verkligen jätte mycket.


Varför funkar det inte?!

Har nu försökt i ca 1 timme att ladda upp bilder men det funkar verkligen inte *snufft*!
Så mina outfit bilder får helt enkelt komma upp när det funkar. Nu blir det DH, hopps ni också tittar på det - nu på 5an!

Tur dag??

Hejsan gott folk!


Den här dagen har inte vart på min sida i dag, inte kul alls. Dagen började bra tills jag insåg att jag förmodligen skulle ha ett stort muntligt prov i tyska i dag. Så självklart hade jag det vilket gick sådär eftersom jag inte var förberedd men när jag har ca ett nationellt prov i veckan och sen minst 2 andra prov så är det inte konstigt att jag glömde bort det. Får hoppas att jag får bra ändå, jag är ju så trevlig och glad vilket lärare älskar.


Tänkte ta min dagliga springrunda snart men innan dess ska jag ta lite bilder från dagens outfit så får ni se den lite senare. Ska nog börja med det varje dag för jag själv tycker att det är kul att se.



Hetaste kändistrenden...

Gick nyss in på min absoluta favorit kändis sida, där de skriver allt om kändisar och trender.
Såg då denna rubrik: Hetaste kändistrenden: Nu är det fylliga ögonbryn som gäller!

Åå jag blev så glad, älskar nämligen fylliga ögonbryn och eftersom jag själv har det (naturligt) så fattar ni kanske hur glad jag är över det. Visst det kanske inte är så jätte big deal - tycker vissa men jag tycker ögonbrynen har en stor betydelse på folks ansikten.

Hetaste kändistrenden: Nu är det fylliga ögonbryn som gäller!

Ingen har så perfekta ögonbryn som stjärnan Rosie Huntington-Whiteley.

Katy Perrys snygga bryn är en riktig dröm!






Föddelsedag

God eftermiddag!

Idag fyller min vän Johanna år, 16 hela år blir hon. Det låter jättelitet hihi, nä men så ska väl fira henne lite i helgen eller något eftersom jag och hon tyvärr inte kan göra det i dag. Problemet är då att jag inte vet vad jag ska köpa till henne. Manikyr kanske?! Eller något i den stilen, det blir i alla fall jag alltid glad för.

Jag fyller också år snart, om 18 dagar eller så säger vi 2 veckor och 4 dagar för det låter mindre. Har inte riktigt fattat att det är snart kan bero på att 2012 har gått så otroligt fort hittills. Vilket jag gillar väldigt mycket så det kan ju fortsätta så har tills jag blir typ 19 år. Mamma har frågat mig jättemånga gånger om vad jag önskar mig men jag vet inte riktigt, jag har allt jag vill ha men en permutation är en av sakerna som jag nämnde för ett litet tag sedan.


Träning

Är nu äntligen hemma efter en riktigt lång joggning runda. Vilket verkligen var skönt, ska göra det oftare (haha som jag sa för två veckor sen) varannan dag är planen. Sen har jag tränat lite i dag också även det var skönt. Har ju blivit mycket nyttigare nu också, inte choklad och Chai latte varje dag.

Söndag menas med pluggning så efter min dusch ska jag plugga lite av allt eftersom jag inte har något speciellt. Usch va jag pratar om skolan, ska sluta med det!


6 maj

God morgon!

Förlåt för att jag inte alls bloggade i går, får lite dåligt samvete för det men som plåster på såren så får jag väl blogga extra mycket i dag.


I går försvann bara dagen, helt sjukt har aldrig känt att tiden har gått så fort som i går. Klev upp runt 10, åt frukost, kollade på två filmer och plötsligt var klockan halv 5 (utan att överdriva). Senare kom Johanna hem till mig, jag var ensam hemma och hade tråkigt så då kom hon som en räddare i nöden. Var egentligen sugen på lite chillkrök (vill inte ha fest här hemma), även om det inte blir så chill utan bara lite folk. Jag skulle dock träna i dag och det är inte bra att träna när man har druckit dagen innan.


Äntligen helg

Den här veckan har verkligen gått super fort, helt otroligt och underbart för helg behöver jag. Har haft mycket att göra den här veckan och därför ska jag ta det lugnt och njuta den här helgen. För nästa vecka måste jag plugga alla ämne, fixa mitt rum(om jag inte gör det i helgen), gå på några möten och planera min födelsedag. I dag är det nämligen bara 3veckor kvar till jag fyller år och jag tror att jag ska ha fest här hemma men får se för måste bli av med syskon och mina päron hehe. Det ska nog gå men mina bra knep, borde skriva en bok om lögner till föredrar och ursäkter.



Sommar bilder

Provet gick jätte bra i dag, som vanligt. Trodde att det skulle vara svårare med det kändes inte ens som ett nattionelt prov. Det blev ingen klänning eller skor utan jag var tvungen att göra en sak och nu ska jag plugga så jag får ta det någon annan dag typ i helgen.
Apropå helgen så ska jag ta fina sommar bilder till min nya design i helgen. Känns som att jag behöver uppdatera den nu och när det är så fin väder vill man ju ha en med mer sommar kännsla, eller hur?!

3 maj

God morgon!

Ännu en dag med fint väder och ännu en dag med leende på läpparna. Vilket kanske är lite konstigt eftersom jag har nationella prov i dag, men det är inte så farligt. Senare hade jag tänkt att åka och handla en klänning jag har kollat på men bara om jag hinner för har lite saker att göra. Sen tänkte jag också kolla efter et par skor, ett par snygga speciella skor men som sagt, bara om jag hinner.

Nu måste jag göra mig i ordning, ska man köra på klänning eller shorts?



Smile!


Hur tänkte de nu?

För ett tag sedan gick jag in på blogg.se framsida, hade inget att göra så tänkte att jag skulle kolla igenom några bloggar som fanns på tex mest aktiva. Då såg jag att en 8 årig tjej hade blogg...VA!!! OMG hur tänker de nu. Att det inte finns någon åldersgråns för blogg. För när man är 8 ska man inte ha blogg och verkligen inte blogga så mycket så att man hamnar på mest aktiva, då är det något stort fel.

När man är 8 ska man njuta av sitt liv man har, innan man behöver bry sig om allt och alla och då man är i sin egna lilla bubbla med att leka med bilar, leka med någon vän och göra pärlhalsband. För när jag var 8 år (vilket inte var så jätte länge sen) satt man inte vid någon data hela dagen och berättade om sin dag sådär. Sen är ingen egentligen intreserad över att läsa om en 8 årings liv, utan folk går bara in på den där bloggen för att kolla om de verkligen är sant.  Visst nu har väl dom som är typ 7år datakundskap och sånt, vilket är bra eftersom det är så vår värld ser ut men det får inte gå överstyr.


Tvingas vara inne

Tisdag i dag, vilket menas med sista dagen på min långhelg. Det har verkligen varit skönt och märker verkligen att jag behöver sommarlov, men det är ju inte alls långt kvar. Soligt är det i dag också men ut får jag inte gå eftersom jag har två prov i morgon, vem sätter två prov direkt efter 5 dagar ledighet?! Så det jag ska göra idag är att plugga (mycket) och städa mitt rum. Ni ska bara se hur det ser ut där, kläder över hela golvet, och då menar jag hela, påsar med nya kläder i finns det många av och mina skor ligger huller om buller, sen mitt i allt ligger mina skolböcker - smart, jag vet. Snyggt är det också och mamma älskar det så det får bli dagens tips.

Men en bra sak är ju att desperate housewives, LiLA och Big Brother kommer i dag, så hade tänkt baka något nyttigt för att unna mig det sen.


RSS 2.0